Oudjaar menu afhaal

Winters slaatje met gerookte eendenborst, geitenkaas, rode biet, peperkoek en frambozenvinaigrette ***
15 euro

Koolvishaas, knolseldercrème, kastanjechampignon, blanke botersaus met pompelmoes en garnalen
16 euro

Filet van hert, Portosausje, appel met veenbessen, witloof, peertje in rode wijn, puree met groene kool en spek
24 euro

Mousse van Balegemse advokaat, blauwe bessen, granaatappel en karamel
8 euro


Menu a 60 euro
incl ambachtelijke broodjes en boter

Menu zonder *** a 51 euro
incl ambachtelijke broodjes en boter

Alle gerechten zijn ook afzonderlijk te bestellen

---------------------------------------------------------------------------------

Extra gerechten los van de menu

Bisque van garnalen
14euro/ liter

Terrine van eendenlever, huisbereide confituur
17 euro

Goulash van hert met garnituur en rosti
19 euro

Koolvishaas, knolseldercrème, kastanjechampignons, blanke botersaus met pompelmoes en garnalen, puree
22 euro


Kindergerechten

Tomatensoep met balletjes
8euro/liter

Vol au vent met frietjes
9euro


Gelieve ten laatste maandagavond 27 december 20u uw keuze door te geven.

Afhalen op 31 december tussen 15.30u en 17.30u.

Bestellingen via 09/3309289 of timvalcke@outlook.be