• Den Vlaschaert | Wetteren

  • events

Kerstdagmenu

Glas Champagne met amuse

Carpaccio van hert met truffelolie, rucola en groentenchips***

Kabeljauw, knolselder en zeekraal, mousseline met jus van bloedsinaas

Fazantenfilet “ au Fine Champagne” gebakken witloof, appel met veenbessen, wijnpeertje, kroketjes

Chocolade brownie met blauwe bessen, caramel en vanille ijs

Koffie met zoetigheden

Menu all in a 107 euro

Menu all in zonder *** a 94 euro

------------------------------------------------------------------------------------Oudjaar menu afhaal

Rundstataki, gember, wakame, koriander, rammenas, cassave kroepoek ***     18 euro

Koolvishaas, knolselder, zeekraal en bisque van garnalen

                                          19 euro

Filet van hert, sausje met truffel, appel met veenbessen, witloof, peertje in rode wijn, puree met groene kool en spek

                                                            30 euro

Mousse van donkere Callebaut chocolade, ananas en karamel 8 euro

Menu a 66 euro incl ambachtelijke broodjes en boter

Menu zonder *** a 53 euro incl ambachtelijke broodjes en boter

Alle gerechten zijn ook afzonderlijk te bestellen

-----------------------------------------------------------------------

Extra gerechten los van de menu

Bisque van garnalen 16euro/ liter

Terrine van eendenlever, huisbereide confituur     22 euro

Goulash van hert met garnituur en kroketten     21 euro

Koolvishaas, knolselder, zeekraal en bisque van garnalen, puree                                                               25 euro

Kindergerecht
Vol au vent met verse frietjes 12 euro

Gelieve ten laatste vrijdagavond 26 december 20u Uw keuze door te geven.

Afhalen op 31 december tussen 15u en 17u.

Bestellingen via 09/3309289 of timvalcke@outlook.be