Kerstdagmenu
Glas Champagne met amuse
Carpaccio van hert met truffelolie, rucola en groentenchips***
Kabeljauw, knolselder en zeekraal, mousseline met jus van bloedsinaas
Fazantenfilet “ au Fine Champagne” gebakken witloof, appel met veenbessen, wijnpeertje, kroketjes
Chocolade brownie met blauwe bessen, caramel en vanille ijs
Koffie met zoetigheden
Menu all in a 107 euro
Menu all in zonder *** a 94 euro
------------------------------------------------------------------------------------Oudjaar menu afhaal
Rundstataki, gember, wakame, koriander, rammenas, cassave kroepoek *** 18 euro
Koolvishaas, knolselder, zeekraal en bisque van garnalen
19 euro
Filet van hert, sausje met truffel, appel met veenbessen, witloof, peertje in rode wijn, puree met groene kool en spek
30 euro
Mousse van donkere Callebaut chocolade, ananas en karamel 8 euro
Menu a 66 euro incl ambachtelijke broodjes en boter
Menu zonder *** a 53 euro incl ambachtelijke broodjes en boter
Alle gerechten zijn ook afzonderlijk te bestellen
-----------------------------------------------------------------------
Extra gerechten los van de menu
Bisque van garnalen 16euro/ liter
Terrine van eendenlever, huisbereide confituur 22 euro
Goulash van hert met garnituur en kroketten 21 euro
Koolvishaas, knolselder, zeekraal en bisque van garnalen, puree 25 euro
Kindergerecht
Vol au vent met verse frietjes 12 euro
Gelieve ten laatste vrijdagavond 26 december 20u Uw keuze door te geven.
Afhalen op 31 december tussen 15u en 17u.
Bestellingen via 09/3309289 of timvalcke@outlook.be