Suggesties van vrijdag 01/12 t e m maandag 04/112
Knolseldersoep met spekjes en croutons
Krokante pladijsfilet, huisbereide tartaar
Gebakken eendenlever, Jonagold met Luikse stroop, rozijnentoast
Carpaccio van hert, truffelolie, beukenzwam, rucola, Gran Padano
Oesters
Koolvis, groene kool, pompoen, sausje met rode curry en kokos, kroepoek
Onglet met sjalotensaus, veldsla en verse frietjes
Goulash van hert met rauw witloof en rosti
Fazantenfilet "au Fine Champagne" kort gebakken witloof, appel, peertje en kroketten
Hazenrug (2 pers) , rode wijnsaus met wildfond, stekelzwam, spruitjes, appel met veenbes, puree van zoete aardappel met spekjes
Hertenfilet, saus met Luikse stroop, herfstgarnituur en kroketjes
Kabeljauw, Massemse spinazie met mascarpone, mousselinesaus, puree met garnalen
Sliptong "Meunière" sla en vers frietjes
Geflambeerde conferencepeer, bresilienne nootjes, karamel, vanille ijs
Chocomousse