suggesties 14-11 t e m 17-11
Bisque van garnalen met Armagnac
Mosseltjes met curry en koriander
Carpaccio van hert, Gran padano, groenten chips, rucola
Kalfszwezerik, Tierentyn mosterdsaus, gebakken witloof
Duo van fazantenpaté en terrine van eendenlever, huisbereide konfituur, rozijnentoast
Octopus, tapenade van parika, smeuige aardappelpuree met gesmolten ajuin
-
Cote a l'os (2 pers) sla, verse frietjes
Hertenfilet, Roquefortsaus, groene kool, peertje, appel met veenbes, puree met oesterzwammen
Fazantenfilet "au Fine Champagne" gestoofd witloof, wijnpeertje, appel met veenbes, kroketten
Vol au vent met mousseline, cresson en verse frietjes
-
Hondshaai in romige tuinkruidensaus, veldsla, verse frietjes
Zeewolffilet, mousseline, pompoen, romanesco, puree met prei
-
Crème brulée
Mousse van Balegemse advokaat met ananas en blauwe bessen, Destrooper koekjes