Afhaalmenu weekend 10/04 en 11/04 (afhaal enkel op zaterdag 10/04)
* Aspergesoep met Breydelham (1liter) € 8
Voorgerechten
*Asperges op z'n Vlaams € 15/21
* Krokante pladijsfilets met huisbereide tartaar € 15/21
Hoofdgerechten
* Vol au vent van hoevekip, sla en verse frietjes € 16
* Brasvar varkensfilet, Tierentyn mosterdsaus, puree met groene kool en spekjes, witloof € 18
* Skreihaasje, asperges, puree met groene kruiden, blanke botersaus met garnalen € 23
Dessert
Tip: Bestel ook een heerlijke wijn aan voordelige prijzen
Bestel nu via
09/330.92.89 of 0474/27.63.06
of timvalcke@outlook.be (bestelling geldig na bevestiging via mail)
Graag ontvangen wij uw bestelling ten laatste donderdagavond 25 maart om 22 u.
De gerechten dienen nog opgewarmd te worden.
Betaling kan Cash of BC
Afhaling op zaterdag 27 maart van 17u tot 18,30u
Alvast bedankt!!!